Leader Suupohja on mukana Erasmus+ strategisessa kumppanuushankkeessa aikuiskoulutuksen alalla.

"Kitchen of Skills"

Throug culinary heritage to key competences (CUHEKO) hankkeessa paneudutaan kulinarismin ja kulttuuriperinnön ’varjolla’ valikoitujen avaintaitojen opettamiseen aikuisväestölle. Hankkeen pääasiallinen kohderyhmä ovat siis aikuiskouluttajat, - ohjaajat, -opettajat ja muut aikuisten kouluttamisen parissa toimivat henkilöt. Hanke jatkuu 30.11.2020 saakka.

Hankkeessa luodaan avaintaitojen opettamiseen/ohjaamiseen uusia opetusmenetelmiä, sähköinen oppimisalusta ja kouluttajakoulutus.

Valitut avaintaidot ovat:
• digitaaliset taidot
• lukutaito
• yrittäjyys
• sosiaaliset taidot
• kulttuuritietoisuus ja kulttuurin ilmaisumuodot

Hanketta hallinnoi puolalainen Leader-ryhmä Stowarzyszenie Lokalna Grupa Dzialania ”Dolina Raby”. Muut kumppanit ovat KIKO Educational Solution Sp Puolasta, Razvojna agencija Kozjansko Sloveniasta ja Charakis Research & Consulting Ltd. Kyprokselta.

Kysely aikuiskoulutuksen parissa työskenteleville

Hankkeen varsinaiset toimet ovat alkaneet vuoden alusta kyselytutkimuksen teettämisellä jokaisessa kumppanimaassa. Kyselyn tavoitteena on selvittää aikuiskouluttajien, -ohjaajien ja -opettajien näkemyksiä ja tarpeita mainittujen avaintaitojen opettamisessa. Näiden pohjalta tullaan kehittämään myöhemmin hankkeen aikana valmistuvia opetusmenetelmiä, oppimisalustaa ja koulutuskokonaisuutta.

Kuulutko kyselyn kohderyhmään? Autathan kehitystyötämme ja vastaat kyselyyn tästä linkistä: http://sgiz.eu/s3/aikuiskouluttajat-kysely
Samalla voit tilata itsellesi myöhemmin valmistuvan tutkimusraportin sähköpostiisi.
Kysely on vastattavissa 20.3.2019 saakka!