Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toimisto sijaitsee Teknologiakeskus Logistiassa Kauhajoella ja palvelupiste Yrityspalvelupiste Formussa Kurikassa.

 

Postiosoite: Suupohjan Kehittämisyhdistys ry, PL 45, 61801 Kauhajoki

Käyntiosoitteet: Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki ( ma,ke,to 9.00-11.00 ja 12.00-14.00 ja muina aikoina sopimuksen mukaan)

Keskuspuistikko 14, 61300 KURIKKA (avoinna tiistaisin tai sopimuksen mukaan)


Löydä perille TOIMISTOLLE: Navigaattorin avulla perille löytää osoitteella Teknologiapuisto 1. Jos navigaattori ei löydä sitä, näppäile Neva-Kokontie 3. Reittiohjeet täältä!

Tarkempi käyntiosoite: Suupohjan Kehittämisyhdistys ry sijaitsee teknogiakeskus Logistian Seutukujalla huoneissa 127-130. Käveltyäsi sisään Logistian pääsisäänkäynnistä käänny infopisteestä oikealle seutukujalle ja jatka käytävää lasiovelle saakka. Oven avattuasi ovat Suupohjan Kehittämisyhdistyksen huoneet käytävän oikealla puolella. Yhdistyksen neuvotteluhuone 112 on käytävän vasemmalla puolella.

Suupohjan Kehittämisyhdistyksen väen löytää Logistialta. Toimiston ollessa kiinni, voi papereita jättää Logistian aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon numero 8. Henkilökuntaa voi tarvittaessa pyytää myös asiakaskäynnille.

 

Ajankohtaista

Tervetuloa Kiertävään Kahvilaan Myrkyn Nuorisoseurantalolle huomenna...
Lue lisää ›
Seuraa meitä Facebookissa »