30.8.2019 Haemme yhdityksellemme uutta toiminnanjohtajaa!

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle 1.1.2020 haemme yhdistykselle

TOIMINNANJOHTAJAA

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) hakee joustavaa ja oma-aloitteista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat Leader-ryhmän operatiivinen johtaminen, henkilöstö- ja taloushallinto, aluekehitystyö ja verkostojen rakentaminen, hankeneuvonta ja -valmistelu. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa, hyvää organisointikykyä, yritystoiminnan tuntemusta sekä yritystalouden ja liiketoiminnan perusosaamista, kokemusta Leader-toiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Arvostamme innovatiivista työotetta, alueen ja järjestötoiminnan tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja tiimipelaajan luonnetta, hyvää englannin kielen taitoa ja hyviä atk-taitoja.

Työpaikka sijaitsee Kauhajoella. Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan ja koeaika on 6 kk.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 13.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi.

Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse 5.9. ja 9.9.2019 klo 10-15: Puheenjohtaja Aki Ollikkala 050 562 2571 ja toiminnanjohtaja Paavo Mattila 0400 423 401, paavo.mattila@leadersuupohja.fi.

Haastattelut pidetään 19.9.2019 Kauhajoella. Hallitus päättää valinnasta 26.9.2019.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n hallitus

JaaTulosta

30.8.2019 Uutiskirje 4/2019

Lue uusin uutiskirjeemme täältä, niin tiedät mitä on meneillään

Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeessa,
Kylille-hankkeessa sekä
uudessa teemahankkeessa Energia ja turva!

Lisäksi voit lukea kehittämissuunnittelijamme Tuijan esittelyn ja sekä ottaa talteen retki- ja tapahtumavinkit.

JaaTulosta

23.8.2019 Osallistu Ruokamessujen lippuarvontaan

Eräjonttu on eksynyt verkkosivustomme uumeniin! Löydätkö sinä hänet?

Kun löydät, klikkaa Jontun kuvaa ja pääset täyttämään yhteystietosi 2-hengen lippupakettien arvontaa varten. Yhteensä lippuja on jaossa 6kpl.

Etsintäaikaa on maanantaihin 26.8 klo 8 saakka!

JaaTulosta

4.7.2019 HAKU TEEMAHANKKEESEEN ON AVOINNA

Haku uuteen Energia ja turva -teemahankkeeseen on avautunut 5.8.2019! Haku kestää 10.9.2019 saakka.

Teemahanke mahdollistaa pienet energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen liittyvät investoinnit yleishyödyllisille yhdityksille toiminta-alueellamme.

Lue lisää teemahankkeen sivuilta

Energia ja turva lehti-ilmoitus korjaus.jpg

JaaTulosta

3.7.2019 Benchmarking matkalle Pohjois-Italiaan?

Työskenteletko lähiruoka- tai maaseutumatkailuyrityksessä? Kaipaatko uusia ideoita ja inspiraatiota työhösi? Lähde hakemaan niitä bechmarking-matkalta Pohjois-Italiasta 21.-24.10.2019

Pohjois-Italia on loistava paikka tutustua italialaiseen ruokakulttuuriin ja sieltä on saanut alkunsa myös maailman laajuiseksi levinnyt Slow food -liike. Matkan aikana tutustumme alueen maaseutumatkailuyrityksiin, Slow food -ideologiaan sekä alueen tärkeisiin tuotteisiin.

Italian lippu

Benchmarking matka on suunnattu Leader Suupohjan ja Leader Aktiivisen Pohjois-Satakunnan toiminta-alueiden lähiruoka- ja maaseutumatkailuyrityksille. Matkaan mahtuu 17 yritysten edustajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkan alustava hinta on 580€ (+alv 24 %)/hlö. Lopullinen hinta määräytyy majoituskulujen (1hh / 2hh) mukaan. Hintaan sisältyvät lennot Helsinki-Milano-Helsinki, majoitukset aamiaisineen sekä yritysvierailut. Italiassa on järjestetty yhteinen linja-autokuljetus. Matkalla on suomenkielinen opastus.

Suupohjan alueen yritysten edustajat voivat ilmoittautua matkalle mukaan suoraan Kirsti Vuorelle kirsti.vuori(at)lhgeopark.fi tai p. 040 861 5175.

Lue lisää täältä!

JaaTulosta

28.6.2019 Vuoden kolmas uutiskirje!

Vuoden ensimmäisen puoliskon viimeiset Leader-uutiset (klik) on nyt julkaistu. Uudesta uutiskirjeestä voit lukea niin hankekuulumisia kuin jatkoa toimiston väen esittelyille.

Huomioithan myös uuden energia ja turvallisuus aiheisen teemahankkeen haun sekä ilmoittaumisen paikalliskehittäjien Lokaali-tapahtumaan.

Palataan uutiskirjeiden osalta taas syksyllä! Hyvää kesää!

JaaTulosta

26.6.2019 Hyvää kesää!

Toimistomme ovat suljettuina 8.7-2.8.2019.

toimiston kesälomailmoitus

JaaTulosta

18.6.2019

Retkiteemalla tulossa kesäkuussa vielä yön yli retki:
pe-la 28.- 29.6 Yöpymisen sisältävä retki Lauhanvuorelle

Kiinnostaako yöpyminen luonnon helmassa, mutta yksin et halua, uskalla tai osaa?
Nyt on mahdollisuus harjoitella porukalla yöpymistä luonnossa yhden yön sisältävällä retkellä!

Lähde liikkeelle luontoon nauttimaan luonnon virkistävästä ja elvyttävästä vaikutuksesta! Kun liikut ja oleskelet luonnossa, sen tuoksut, äänet sekä visuaaliset ja fyysiset aistimukset tuottavat kokonaisvaltaisen, moniaistisen hyvän olon kokemuksen, jonka vaikutus tuntuu pitkään. Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen hektisen elämän keskellä. Yhdenkin yön nukkuminen luonnossa auttaa irtautumaan arjesta ja rauhoittumaan.

Retkikurssi kokeilee varusteita ja välineitä yhden yöpymisen sisältävällä retkellä. Lauhanvuoren kansallispuiston poluilla patikoidaan lenkki, jonka varrella yövytään teltoissa. Lähtö Lauhasta pe iltana noin 17.30, paluu la puolen päivän maissa. Varusteista osa voidaan vuokrata hankkeelle, joten kurssilaisilla ei tarvitse olla itsellä kummempia retkivarusteita. 

Retki tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua retkivälineisiin ja harjoitella niiden käyttöä. Tutustumisen jälkeen on helpompi lähteä myös pidemmälle retkelle.

Kurssilaisilla oltava oma makuupussi, makuualusta (trangia ja teltta, jos on).
Retkeen kuuluu kevyet eväät, makkarat, kahvit, mehu.
Oppaanamme on Ismo Nousiainen, Taikapolku.

Retki on maksuton, tervetuloa!

Ilmoittaudu ke 26.6 mennessä Tuijalle 040 7055 801,
tuija.takamaki@leadersuupohja.fi tai tästä linkistä: Ilmoittautumislomake

JaaTulosta

13.6.2019

Ajankohtaista:

Ilmoittaudu Mobiilivideot-digisparraukseen!
Katso video youtubesta

Aika: tiistai 25.6. klo 18-21

Paikka: Säläsjärvi / Botnia Camping, Kauhajoentie 247, 66300 JURVA

Kouluttaja: Tomi Saarijärvi, Islandlake Films

Järjestäjät: Kylille II-hanke & Digitaalisuuden uudet tuulet Suupohjassa (DIGSU)-hanke

Koulutuksessa tutustutaan videomateriaalin tuottamiseen kännykällä. Käymme läpi kuvaamista helpottavia aplikaatioita sekä testailemme erilaisia lisälaitteita, kuten mikrofoneja, jalustoja sekä gimbalia. Tavoitteena on helpottaa oman videomateriaalin tuottamista ja julkaisua esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Koulutus on ilmainen ja tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityisille henkilöille!

Koulutuksen jälkeen rentoa kesäfiilistelyä, grillailua ja mahdollisuus saunomiseen klo 21-23!
Ilmoittaudu heti, viimeistään maanantaina 24.6 joko tämän linkin kautta tai Tuijalle 040-7055801 tai Mikalle 040-6830040.

 

Tulossa myös Drone-kuvauskurssi Kauhajoella, Päntäneen Nuorisoseuralla to 27.6.2019 klo 17.30 - 21
Kurssille on vapaa pääsy, 15 osallistujaa mahtuu mukaan!

Kurssi on tarkoitettu kaikille dronekuvauksesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta tai omia laitteita ei tarvita.

Tapahtuman järjestää Leader Suupohja / Kylille II -hanke

Kouluttajana toimii Tomi Saarijärvi

Kurssilla opit:
- dronelentämisen perusteet
- turvalliset toimintatavat
- alan säännöstön
- kamera-asetukset ilmakuvauksessa
- lentoharjoittelu
- kuvaaminen käytännössä.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 24.6 joko tämän linkin kautta tai Tuijalle 040-7055801, tuija.takamaki@leadersuupohja.fi

 

 

 

 

JaaTulosta

7.6.2019 Suupohjan Kesä 2019 on täällä

Mitä tehdä kesäisessä Suupohjassa? Nappaa vinkit talteen uudesta Suupohjan Kesä 2019 -esitteestä! Pääset esitteeseen täältä: https://www.flipsnack.com/suupohja/suupohjan-kes-2019.html

Suupohjan Kesä 2019 on jaettu myös jokaiseen kotitalouteen Isojoella, Karijoella, Kauhajoella ja Teuvalla.

JaaTulosta

« Edelliset 10   Seuraavat 10 »