9.1.2020 Leader-toimijoiden aamukahvit

Tervetuloa Leader-hankkeiden vetäjien ja vastuuhenkilöiden aamukahveille Sanssinkartanoon torstaina 30.1.2020 klo 9-11!

Luvassa ainakin:

  • tietoiskuja ajankohtaisista asioista Leader-hankkeiden totetukseen liittyen,
  • mediayhteistyövinkkejä sekä
  • katsaus rahoitusvuoteen 2020  ja tulevaan EU-ohjelmakauteen!

Aamupalatarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 23.1.2020 mennessä: mirka.maki-kala@leadersuupohja.fi tai p. 0400 474 880. Muistathan ilmoittaa myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

JaaTulosta

7.1.2020 Toimiston uusi puhelinnumero

Toimistomme puhelinnumero on muuttunut. Henkilökohtaisten numerojen lisäksi meidät tavoittaa p. 0400 423 401.

JaaTulosta

7.1.2020 Ilmainen viestintäkoulutus valokuvien julkaisusta ja verkkokirjoittamisesta

Suupohjan viestintätiimi järjestää kaikille avoimen ja ilmaisen viestintäkoulutuksen valokuvien julkaisusta sekä verkkokirjoittamisesta. Kouluttajana toimii Hannu Sinisalo.

Ilmoittaudu mukaan 15.1.2020 klo 17 Logistian Inno-labrassa järjestettävään koulutukseen Merja Akselillle merja.akseli@suupohja.fi 13.1 mennessä.

JaaTulosta

2.12.2019 Paavo Mattilan eläkejuhla

Kutsu elakejuhlaan

JaaTulosta

8.11.2019 Kehittämissuunnittelija haussa Leader-hallintoon!

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, alueellisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on eri tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee kehittämissuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluvat mm. Leader-hankkeiden valmistelu ja käsittely, hankeneuvonta, omien hankkeiden valmistelu ja seuranta, aluekehitystyö ja verkostojen rakentaminen sekä yhdistyksen hallinnollisten tehtävien hoitaminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa, hyvää organisointikykyä, kokemusta Leader-toiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Arvostamme innovatiivista ja oma-aloitteista työotetta, alueen ja järjestötoiminnan tuntemusta, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä atk-taitoja.

Työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja koeaika on 6 kk.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 22.11.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi, merkinnällä ”Kehittämissuunnittelija Leader”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi p. 040 5368 404 tai hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi

Haastattelut pidetään 2.12.2019 Kauhajoella. Hallitus päättää valinnasta 12.12.2019.

JaaTulosta

8.11.2019 Kehittämissuunnittelija haussa Kylille III-hankkeeseen!

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, alueellisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on eri tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee Kylille III-hankkeeseen kehittämissuunnittelijaa.

Työ on määräaikainen alkaen 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan hankkeen rahoituksen varmistuttua jatkuen 30.6.2022 saakka. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kehittämissuunnittelijan tehtävänä on viedä eteenpäin seuraavia teemoja kylissä:
osaava ja osallistava kylä, kiertotaloutta kylille, hyvinvoivat kylät ja arjen turvaa kylille.

Hakijalta edellytämme
• korkeakoulututkintoa
• kokemusta maaseudun kehittämis- ja hanketöistä
• hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
• innostusta kylien ja yhteisöjen kehittämiseen
• omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta
• verkostoitumistaitoja
• oman auton käyttömahdollisuutta
• valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin

Arvostamme lisäksi
• kuntien ja yhdistysten toimintaperiaatteiden tuntemusta
• paikallistuntemusta
• kielitaitoa
• atk-taitoja

Mikäli olet kiinnostunut avoimesta työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 22.11.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi, merkinnällä ”Kehittämissuunnittelija Kylille III”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi p. 040 5368 404 tai hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi.

Haastattelut pidetään 2.12.2019 Kauhajoella. Hallitus päättää valinnasta 12.12.2019.

 

JaaTulosta

29.10.2019 Viestintätyöpaja: kännykällä kuvaaminen

Kuinka tehdä hyviä videoita kännykällä? Mitä lisälaitteita kännykkään voi liittää tukemaan videokuvausta? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Kännykällä kuvaaminen -viestintätyöpajassa. Vetäjänä toimii Tomi Saarijärvi.

Työpaja järjestetään 5.11. Kauhajoella Teknologiakeskuksen Inno-labrassa klo 18-20.30.

Ilmoittaudu mukaan täältä tai sähköpostitse marjukka.makinen(at)kuudestaan.net tai mirka.maki-kala@leadersuupohja.fi. Kahvituksen vuoksi ilmoittautumisia pyydetään 1.11 mennessä.

Maksuttomat koulutukset ovat avoimia kaikille hankevetäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

JaaTulosta

30.9.2019 Hanna-Leena Pihlajaniemestä Leader Suupohjan uusi toiminnanjohtaja

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n hallitus valitsi torstaina 26.9.2019 yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi tradenomi Hanna-Leena Pihlajaniemen Kristiinankaupungista. Pihlajaniemi aloittaa uudessa työtehtävässään 1.11.2019 alkaen.

Toiminnanjohtajan tehtävään hän siirtyy yhdistyksen kehittämispäällikön tehtävistä. Työuraa kehittämistyön ammattilaisena Leader Suupohjassa hänellä on takanaan 16 vuotta.

- On mahtava jatkaa työtä maaseudun hyväksi. Leader Suupohjan toimistolla työskentelee tiivis ja tehokas työporukka, jota on mukava lähteä luotsaamaan. Edessä on vielä kolme vuotta tämän ohjelmakauden toteutusta, ja ensi vuonna aloitamme toden teolla jo seuraavan ohjelmakauden valmistelun. Olemme saaneet mukaan toimintaamme niin rahoitettujen hankkeiden kuin erilaisten tapahtumien kautta ennätysmäärän uusia toimijoita, ja toivon, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin, iloitsee Pihlajaniemi.

 

Yhdistyksen nykyinen toiminnanjohtaja Paavo Mattila jää eläkkeelle 1.1.2020.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Yhdistyksessä työskentelee 8 henkilöä maaseudun kehittämiseen liittyvissä monimuotoisissa tehtävissä.

JaaTulosta

23.9.2019 Viro-ilta 2.10!

Tervetuloa tutustumaan Viron kulttuuriin ja kuulemaan suupohjalaisesta Viro-yhteistyöstä Leader Suupohjan Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeen ja Suupohjan Nuorkauppakamari ry:n yhteiseen Viro-iltaan!

Illan aikana tutustutaan tulevaan Pohjois-Viron opintoretkeen, joka on Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeen järjestämä kaikille avoin matka. Lisäksi ohjelmassa myös Viroon matkustaville kulttuuritietopaketti sekä esittelyt Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeen Viro-yhteistyöstä ja Nuorkauppakamareiden tulevasta maailmankokouksesta, joka pidetään Tallinnassa marraskuussa.

Ilmoittautuminen Viro-iltaan tämän Facebook-tapahtuman kautta tai sähköpostilla osoitteeseen suupohja.jc@gmail.com.

Illan aikana on mahdollista nauttia Valkoiseen Puun herkuista omakustanteisesti. Tervetuloa mukaan!

JaaTulosta

18.9.2019 Tule mukaan opintoretkelle Pohjois-Viroon 24.-27.10.2019

HUOM! MATKA TÄYNNÄ!

Kiikarissa Kansainvälisyys -hanke järjestää neljän päivän opintoretken Pohjois-Viroon.

Retken aikana vierailemme monissa mielenkiintoisissa kohteissa, mm. Viron kaivosmuseossa, Lahemaan kansallispuiston tunnetuissa kartanoissa ja Rakveren keskiaikaisessa linnassa.

Katso koko ohjelma, lisätiedot ja ilmoittaudu 10.10. mennessä osoitteessa:
http://www.leadersuupohja.fi/viron-opintoretki

 

JaaTulosta

« Edelliset 10