30.9.2019 Hanna-Leena Pihlajaniemestä Leader Suupohjan uusi toiminnanjohtaja

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n hallitus valitsi torstaina 26.9.2019 yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi tradenomi Hanna-Leena Pihlajaniemen Kristiinankaupungista. Pihlajaniemi aloittaa uudessa työtehtävässään 1.11.2019 alkaen.

Toiminnanjohtajan tehtävään hän siirtyy yhdistyksen kehittämispäällikön tehtävistä. Työuraa kehittämistyön ammattilaisena Leader Suupohjassa hänellä on takanaan 16 vuotta.

- On mahtava jatkaa työtä maaseudun hyväksi. Leader Suupohjan toimistolla työskentelee tiivis ja tehokas työporukka, jota on mukava lähteä luotsaamaan. Edessä on vielä kolme vuotta tämän ohjelmakauden toteutusta, ja ensi vuonna aloitamme toden teolla jo seuraavan ohjelmakauden valmistelun. Olemme saaneet mukaan toimintaamme niin rahoitettujen hankkeiden kuin erilaisten tapahtumien kautta ennätysmäärän uusia toimijoita, ja toivon, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin, iloitsee Pihlajaniemi.

 

Yhdistyksen nykyinen toiminnanjohtaja Paavo Mattila jää eläkkeelle 1.1.2020.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Yhdistyksessä työskentelee 8 henkilöä maaseudun kehittämiseen liittyvissä monimuotoisissa tehtävissä.

JaaTulosta

23.9.2019 Viro-ilta 2.10!

Tervetuloa tutustumaan Viron kulttuuriin ja kuulemaan suupohjalaisesta Viro-yhteistyöstä Leader Suupohjan Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeen ja Suupohjan Nuorkauppakamari ry:n yhteiseen Viro-iltaan!

Illan aikana tutustutaan tulevaan Pohjois-Viron opintoretkeen, joka on Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeen järjestämä kaikille avoin matka. Lisäksi ohjelmassa myös Viroon matkustaville kulttuuritietopaketti sekä esittelyt Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeen Viro-yhteistyöstä ja Nuorkauppakamareiden tulevasta maailmankokouksesta, joka pidetään Tallinnassa marraskuussa.

Ilmoittautuminen Viro-iltaan tämän Facebook-tapahtuman kautta tai sähköpostilla osoitteeseen suupohja.jc@gmail.com.

Illan aikana on mahdollista nauttia Valkoiseen Puun herkuista omakustanteisesti. Tervetuloa mukaan!

JaaTulosta

18.9.2019 Tule mukaan opintoretkelle Pohjois-Viroon 24.-27.10.2019

HUOM! MATKA TÄYNNÄ!

Kiikarissa Kansainvälisyys -hanke järjestää neljän päivän opintoretken Pohjois-Viroon.

Retken aikana vierailemme monissa mielenkiintoisissa kohteissa, mm. Viron kaivosmuseossa, Lahemaan kansallispuiston tunnetuissa kartanoissa ja Rakveren keskiaikaisessa linnassa.

Katso koko ohjelma, lisätiedot ja ilmoittaudu 10.10. mennessä osoitteessa:
http://www.leadersuupohja.fi/viron-opintoretki

 

JaaTulosta

30.8.2019 Haemme yhdityksellemme uutta toiminnanjohtajaa!

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle 1.1.2020 haemme yhdistykselle

TOIMINNANJOHTAJAA

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) hakee joustavaa ja oma-aloitteista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat Leader-ryhmän operatiivinen johtaminen, henkilöstö- ja taloushallinto, aluekehitystyö ja verkostojen rakentaminen, hankeneuvonta ja -valmistelu. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa, hyvää organisointikykyä, yritystoiminnan tuntemusta sekä yritystalouden ja liiketoiminnan perusosaamista, kokemusta Leader-toiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Arvostamme innovatiivista työotetta, alueen ja järjestötoiminnan tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja tiimipelaajan luonnetta, hyvää englannin kielen taitoa ja hyviä atk-taitoja.

Työpaikka sijaitsee Kauhajoella. Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan ja koeaika on 6 kk.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 13.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi.

Tiedustelut avoimeen työpaikkaan liittyen puhelimitse 5.9. ja 9.9.2019 klo 10-15: Puheenjohtaja Aki Ollikkala 050 562 2571 ja toiminnanjohtaja Paavo Mattila 0400 423 401, paavo.mattila@leadersuupohja.fi.

Haastattelut pidetään 19.9.2019 Kauhajoella. Hallitus päättää valinnasta 26.9.2019.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n hallitus

JaaTulosta

30.8.2019 Uutiskirje 4/2019

Lue uusin uutiskirjeemme täältä, niin tiedät mitä on meneillään

Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeessa,
Kylille-hankkeessa sekä
uudessa teemahankkeessa Energia ja turva!

Lisäksi voit lukea kehittämissuunnittelijamme Tuijan esittelyn ja sekä ottaa talteen retki- ja tapahtumavinkit.

JaaTulosta

23.8.2019 Osallistu Ruokamessujen lippuarvontaan

Eräjonttu on eksynyt verkkosivustomme uumeniin! Löydätkö sinä hänet?

Kun löydät, klikkaa Jontun kuvaa ja pääset täyttämään yhteystietosi 2-hengen lippupakettien arvontaa varten. Yhteensä lippuja on jaossa 6kpl.

Etsintäaikaa on maanantaihin 26.8 klo 8 saakka!

JaaTulosta

4.7.2019 HAKU TEEMAHANKKEESEEN ON AVOINNA

Haku uuteen Energia ja turva -teemahankkeeseen on avautunut 5.8.2019! Haku kestää 10.9.2019 saakka.

Teemahanke mahdollistaa pienet energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen liittyvät investoinnit yleishyödyllisille yhdityksille toiminta-alueellamme.

Lue lisää teemahankkeen sivuilta

Energia ja turva lehti-ilmoitus korjaus.jpg

JaaTulosta

3.7.2019 Benchmarking matkalle Pohjois-Italiaan?

Työskenteletko lähiruoka- tai maaseutumatkailuyrityksessä? Kaipaatko uusia ideoita ja inspiraatiota työhösi? Lähde hakemaan niitä bechmarking-matkalta Pohjois-Italiasta 21.-24.10.2019

Pohjois-Italia on loistava paikka tutustua italialaiseen ruokakulttuuriin ja sieltä on saanut alkunsa myös maailman laajuiseksi levinnyt Slow food -liike. Matkan aikana tutustumme alueen maaseutumatkailuyrityksiin, Slow food -ideologiaan sekä alueen tärkeisiin tuotteisiin.

Italian lippu

Benchmarking matka on suunnattu Leader Suupohjan ja Leader Aktiivisen Pohjois-Satakunnan toiminta-alueiden lähiruoka- ja maaseutumatkailuyrityksille. Matkaan mahtuu 17 yritysten edustajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkan alustava hinta on 580€ (+alv 24 %)/hlö. Lopullinen hinta määräytyy majoituskulujen (1hh / 2hh) mukaan. Hintaan sisältyvät lennot Helsinki-Milano-Helsinki, majoitukset aamiaisineen sekä yritysvierailut. Italiassa on järjestetty yhteinen linja-autokuljetus. Matkalla on suomenkielinen opastus.

Suupohjan alueen yritysten edustajat voivat ilmoittautua matkalle mukaan suoraan Kirsti Vuorelle kirsti.vuori(at)lhgeopark.fi tai p. 040 861 5175.

Lue lisää täältä!

JaaTulosta

28.6.2019 Vuoden kolmas uutiskirje!

Vuoden ensimmäisen puoliskon viimeiset Leader-uutiset (klik) on nyt julkaistu. Uudesta uutiskirjeestä voit lukea niin hankekuulumisia kuin jatkoa toimiston väen esittelyille.

Huomioithan myös uuden energia ja turvallisuus aiheisen teemahankkeen haun sekä ilmoittaumisen paikalliskehittäjien Lokaali-tapahtumaan.

Palataan uutiskirjeiden osalta taas syksyllä! Hyvää kesää!

JaaTulosta

26.6.2019 Hyvää kesää!

Toimistomme ovat suljettuina 8.7-2.8.2019.

toimiston kesälomailmoitus

JaaTulosta

« Edelliset 10