14.2.2019 Viron kielen ja kulttuurin osaaja haussa

Haemme Kiikarissa kansainvälisyys -hankkeeseemme natiivia viron kielen ja kulttuurin osaajaa valmistelemaan kansainvälisiä Leader-hankkeita virolaisten yhteistyötahojen kanssa yhdessä hankkeesta vastaavan kehittämissuunnittelijan kanssa. Työtehtävään kuuluu potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kartoitusta, yhteydenpitoa ja hankeyhteistyön edistämistä Suomessa ja Virossa.

Hakijalta edellytämme:

  • erinomaista viron kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Viron maaseudun ja kulttuurin hyvää tuntemusta
  • sujuvaa suomen kielen tai englannin kielen taitoa
  • omatoimisuutta ja innostunutta asennetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • matkustusvalmiutta
  • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin

Työsuhde on osa-aikainen tai kokopäiväinen hakijan tilanteesta riippuen. Työn kesto on 3kk, mahdollisesti pidempään. Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit hanketyöntekijän paikasta, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 1.3.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen: mirka.maki-kala@leadersuupohja.fi merkillä ”hanketyöntekijä”.

Lisätietoja työtehtävästä antavat kehittämissuunnittelija Mirka Mäki-Kala, mirka.maki-kala@leadersuupohja.fi, 0400 474 880 ja toiminnanjohtaja Paavo Mattila, paavo.mattila@leadersuupohja.fi, 0400 423 401

JaaTulosta

6.2.2019 Kyselytutkimus aikuiskoulutusväelle

Oletko aikuisten kanssa työskentelevä kouluttaja tai opettaja, tai työskenteletkö muuten aikuiskoulutuksen parissa? Tämä kyselytutkimus on tehty sinua varten!

Leader Suupohja on mukana kansainvälisessä Through culinary heritage to key competences -hankkeessa, jota rahoitetaan Erasmus+ ohjelman kautta.

Kyselytutkimuksen tavoite on selvittää aikuiskouluttajien ja -ohjaajien sekä muiden aikuiskoulutustehtävissä toimivien henkilöiden mielipiteitä ja tarpeita valikoitujen avaintaitojen opettamisessa?

Kysely toteutetaan samanaikaisesti Suomen lisäksi Puolassa, Sloveniassa ja Kyproksella. Kyselyvastauksia tullaan hyödyntämään hankkeen aikana luotavien opetusmenetelmien, oppimisalustan ja kouluttajakoulutuksen kehittämisessä.

Kyselyyn voi vastata anonyymisti tämän linkin kautta: http://sgiz.eu/s3/aikuiskouluttajat-kysely
Mikäli haluat myöhemmin tutkimusraportin luettavaksesi, jätäthän sähköpostiosoitteesi kyselyn lopussa.

Kiitos osallistumisestasi. Vastauksesi ovat meille arvokkaita!

JaaTulosta

24.1.2019 Seurantatiedot Hyrrään tammikuun aikana

Oletko toteuttanut Leader-kehittämishanketta vuoden 2018 aikana? Muistathan, että nyt on aika täydentää hankkeesi seurantatiedot Hyrrään!

Tammikuun 31. päivään mennessä Hyrrään lisätään seurantatiedot nimenomaan vuoden 2018 ajalta. Raportointijakso voi hankkeen aloittamis- tai päättymisajankohdasta riippuen olla myös lyhyempi. Jokainen raportointijakso ilmoitetaan omalle välilehdelleen.

HUOM! Seurantatietojen toimittaminen vuosittain ei koske yritystukien saajia. Yrityshankkeista toimitetaan tiedot vain kerran, hankkeen päättyessä.

Seurantatiedoissa ilmoitetaan esimerkiksi hankkeen aikana työllistyneiden määrä, koulutuspäivien lukumäärä ja niihin osallistuneiden henkilömäärä, julkaistun materiaalin määrä, infotilaisuuksien määrä, parantuneista palveluista hyötyvän väestön määrä ja talkootyötunnit. Tarkemmat tiedot löydät täältä.

Lisäohjeita seurantietojen täyttämiseen kehittämishankkeiden osalta löydät täältä: http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/165/article-25923

ja yritystukien seurantatietojen täydentämiseen täältä: http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/123/article-25923

JaaTulosta

9.1.2019 Laskutusosoitteemme muuttuu

TIEDOTE LASKUTUSOSOITTEEN MUUTOKSESTA

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Olemme ottaneet käyttöön Procountor-ohjelmiston. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. Mikäli teillä ei ole mahdollista toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Verkkolaskuosoitteemme on:

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503) 

Verkkolaskuosoite: 003710825647

OVT-tunnus: 003710825647

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Sähköpostiskannauksen osoite: SuupohjanKehittamisyhdistysry.FI.P.125733-6@docinbound.com

Tähän osoitteeseen lähetetään ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 10664
00062 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Lisätietoja: Jaana Peltoniemi, 040 8655 199, jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi

 

Yhteistyöterveisin

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry

JaaTulosta

21.12.2018 Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

JaaTulosta

14.12.2018 Tapahtumia tammikuulle!

Leader Suupohja järjestää tai on yhteistyökumppanina järjestämässä tammikuulla 2019 seuraavat tapahtumat:

to 17.1.2019 hankevetäjien aamukahvit Pakarin Vintillä

ke 23.1.2019 Askelmerkkejä kansainvälisyyteen -seminaari Kauppaoppilaitosella

Klikkaamalla tapahtuman nimeä pääset lukemaan lisää :)

TERVETULOA MUKAAN!

 

JaaTulosta

13.12.2018 Vuoden viimeinen uutiskirje on julkaistu

Vuoden viimeisessä uutiskirjeessä asiaa mm. innovaatioleiriltä ja nuorten konserttihankkeesta sekä tammikuussa 2019 järjestettävistä hankevetäjien aamukahvitilaisuudesta ja kv-seminaarista.

Klikkaa uutiskirjeeseen tästä.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019!

JaaTulosta

28.11.2018 Nyt kerrotaan kultajyvistä!

Mahtisatoa-työpaja tulee taas tammikuussa 2019 - nyt kerrotaan kultajyvistä ja suupohjalaiset hanketoimijat halutaan mukaan!

Tervetuloa Lapualle Vanhaan Paukkuun 24.1.2019 klo 9.30–16.00 toiseen Mahtisatoa-työpajaan, jossa jatketaan hankkeen vaikuttavuuteen pureutumista käytännön askelin.

Työpajassa esitellään ja kehitetään yhdessä Mahtisatoa-vaikuttavuuspolkua, joka auttaa sinua vangitsemaan hankkeesi mahtavat vaikutukset, eli kultajyvät. Polun varreltalöydät työkaluja vaikuttavuuden todentamiseen. Kun olet seikkaillut polulla ja löytänyt vaikuttavuuden ituja, opit kirkastamaan löytösi vaikuttavaksi viestinnäksi.

Työpaja rakentuu innostavasta alustuksesta ja vaikuttavuuspolun esittelystä, jonka jälkeen hankkeet pääsevät testaamaan polkua käytännössä. Päivän mahtisato on yhdessä kehitetty työkalu vaikuttavuuden todentamiseen. Vaikuttavuusmatka jatkuu tämän jälkeen käytännön viestinnällä ja huipentuu toukokuiseen maaseutujuhlaan. Työpajan toteutuksesta vastaavat MDI:n asiantuntijat Tytti Isokangas, Marjo Alaviitala ja Tommi Ranta.

OHJELMA:

9.30 Aamukahvia tarjolla
10.00 Motivointi päivään!
10.15 Vaikuttavuuspolku työkaluna – mistä on kyse?
10.30 Astutaan vaikuttavuuspolulle ja kehitetään sitä yhdessä
12.00 Lounas (omakustanteinen)
13.00 Vaikuttavuusviestien kiteytys
16.00 Päivän päätös

Mahtisato-työpajan järjestäjä on Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhdessä Leader-hankkeiden kanssa

Lisätiedot Tuija Nikkari, tuija.nikkari@ely-keskus.fi, 0295 027 703

Aika 24.1. klo 9.30–16.00
Paikka Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Lapua (Kauppakatu 23, 62100 Lapua)

Ilmoittautumiset linkin kautta www.webropolsurveys.com/S/0EDE5143900836A8.par

Tervetuloa!

JaaTulosta

16.11.2018 Yhdistysten Markit kuntoon teemahankkeella

Leader Suupohja avaa yhdistyksille uuden teemahankkeen Markit kuntoon. Hankkeessa yhdistykset voivat toteuttaa alueidensa kunnostustöitä, jotka tähtäävät yhteisessä käytössä olevien ympäristöjen käytettävyyteen, viihtyisyyteen ja turvallisuuden parantamiseen. Esimerkkejä hankkeella toteutettavista toimista on muun muassa valaistus, kyltitys ja muut saavutettavuutta parantavat toimet, kiinteät leikki- ja urheilutelineet sekä maanrakennustyöt esimerkiksi parkkipaikan, istutusalueiden tai alueiden salaojituksen yhteydessä. Hankkeen sisällä on mahdollista toteuttaa laaditut ympäristösuunnitelmat ja lisätä luonto- ja muiden kohteiden toimintoja esimerkiksi laiturien, grillikotien tai taukopaikkojen avulla. Lisäksi hankkeessa kannustetaan uusiin luonto- ja ympäristö-käyttökokeiluihin, kuten lajistopuiston tai paljasjalkapolun rakentamiseen. Toimenpiteet toteutetaan kesän ja syksyn 2019 aikana.

Hanke on tarkoitettu Leader Suupohjan toiminta-alueen (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kurikka (ei Jalasjärvi) ja Teuva) yleishyödyllisille yhdistyksille. Teemahankkeella voidaan toteuttaa toimenpiteitä, joiden kustannusarviot ovat 2 000 - 9 000 €. Tukea on mahdollista saada 65 % kokonaiskustannuksista.
Kohteet valitaan mukaan teemahankkeeseen ennalta sovittujen valintakriteerien perusteella. Painotus on ensisijaisesti niissä hankkeissa, joilla luodaan uutta toimintaa alueelle ja hankkeilla, jotka ovat liian pieniä toteutettavaksi itsenäisinä investointihankkeina. Haku teemahankkeeseen on auennut 19.11. ja se kestää 21.1.12019 saakka.

Lisätietoja hanke hausta saa Leader suupohjan nettisivuilta:
www.leadersuupohja.fi/markitkuntoon-teemahanke
tai Reetta Yli-Hynnilä, 040-1715 600, reetta.yli-hynnila(at)leadersuupohja.fi

JaaTulosta

12.11.2018 Vetovoimaa ruokamatkailuun -uutiskirje

Leader Suupohjan ja Leader Aktiivisen Pohjois-Satakunnan alueilla on meneillään lähiruoka- ja maaseutumatkailuun liittyvä hanke, jossa on myös kansainvälinen ulottuvuus. Hankkeessa nostetaan yrittäjien ammattitaitoa palveluiden markkinoinnissa ja uusien markkinointikanavien käytön hallinnassa.

Hankkeen uutiskirje on nyt julkaistu ja voit lukea sen täältä

JaaTulosta

« Edelliset 10