18.2.2020 Leader-hankkeisiin hakujaksot

Leader Suupohjan hallitus teki 13.2 kokouksessaan linjauksia, joilla pyritään takaamaan hyvien hankkeiden toteutus sekä Uudet tuulet -kehittämisstrategian vaikuttava toteutuminen. 

Hakujaksot tulevat

Vuoden 2020 aikana hallitus käsittelee Leader-rahoitushakemuksia kahdessa kokouksessaan: toukokuussa ja syyskuussa. Siirryimme siis valintajaksoihin, joista ensimmäinen päättyy 30.4 ja toinen 31.8.

VIRE-rahahakemuksia voi edelleen jättää hakuaikojen ulkopuolellakin.

Julkista tukea entistä enemmän

Myös tukien maksimimääriin tehtiin uudet linjaukset. Jatkossa kehittämis- ja investointihankkeiden julkisen tuen määrä voi olla enintään 80.000€ (vrt. aiempi 50.000€). Sama koskee myös yritysten investointitukia. Yritysten perustamistuen määrä säilyy 20.000€:ssa. 

JaaTulosta

17.2.2020 Oletko sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, seudullisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on eri tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa.

Haemme kehittämistiimiimme kahden kuukauden ajaksi innokasta, iloista ja oma-aloitteista nuorta. Työajankohdan voi valita 1.5.-31.8.2020 väliseltä ajalta. Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu mm. toimistotöitä, viestinnällisiä tehtäviä sekä eri hankkeiden toimia. Olet myös vahvasti mukana rakentamassa Leader Suupohjan omaa nuorisotoimintaa ja kontaktoimassa alueen nuoria siihen. Toimenkuva muotoutuu lopulta tekijän vahvuuksien mukaan.

Hakijalta edellytämme:
- kotikuntaa Leader Suupohjan toiminta-alueelta
- 18-29 vuoden ikää
- toiminta-alueen tuntemusta
- omatoimisuutta ja innostunutta otetta työhön
- hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja viestintätaitoja
- oman auton käyttömahdollisuutta
- valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme näköalapaikan paikalliseen kehittämiseen, mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden painottaa tehtävässä omaa osaamista ja kiinnostusta. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit kesäharjoittelijan työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi merkillä ”kesätyöntekijä”.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi, hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi tai p. 040 536 8404.

JaaTulosta

17.2.2020 Hankesuunnittelija haussa FINEST Media -hankkeeseen!

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, alueellisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on eri tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee FINEST Media -hankkeeseen osa-aikaista hankesuunnittelijaa (80 %). FINEST Media on kansainvälinen hanke, jossa paneudutaan kotimaassa mm. nuorten pelikasvatukseen, pelikulttuurin tutuksi tuomiseen niin nuorille kuin vanhemmillekin, Leader Suupohjan oman nuorisotoiminnan käynnistämiseen sekä seikkailuleirien organisoimiseen sekä Valgan alueella Virossa että Suupohjan alueella yhdessä Valgamaa Partnerluskogun kanssa.

Työ on määräaikainen alkaen 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan hankkeen rahoituksen varmistuttua jatkuen 31.8.2021 saakka. Koeaika on neljä kuukautta. Hankesuunnittelijan sijoituspaikkana pääasiallisesti Kauhajoki.

Hakijalta edellytämme:
• tehtävään soveltuvaa IT- tai media-alan koulutusta
• kokemusta nuorten kanssa työskentelystä
• kokemusta kehittämis- ja hanketyöstä
• hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
• hyviä media- ja viestintätaitoja sekä tietämystä pelikulttuurista ja siihen liittyvistä ilmiöistä
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
• omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta
• valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen
• oman auton käyttömahdollisuutta


Lisäksi arvostamme:
• toiminta-alueen ja alueen toimijoiden tuntemusta
• innovatiivista työotetta
• julkishallinnon verkkopalvelujen tuntemusta


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 28.2.2020 klo 15 mennessä merkinnällä ’Hankesuunnittelija’ sähköpostitse osoitteeseen jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi tai postitse Leader Suupohja, Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi
hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi, p. 040 536 8404.

JaaTulosta

9.1.2020 Leader-toimijoiden aamukahvit

Tervetuloa Leader-hankkeiden vetäjien ja vastuuhenkilöiden aamukahveille Sanssinkartanoon torstaina 30.1.2020 klo 9-11!

Luvassa ainakin:

  • tietoiskuja ajankohtaisista asioista Leader-hankkeiden totetukseen liittyen,
  • mediayhteistyövinkkejä sekä
  • katsaus rahoitusvuoteen 2020  ja tulevaan EU-ohjelmakauteen!

Aamupalatarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 23.1.2020 mennessä: mirka.maki-kala@leadersuupohja.fi tai p. 0400 474 880. Muistathan ilmoittaa myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

JaaTulosta

7.1.2020 Toimiston uusi puhelinnumero

Toimistomme puhelinnumero on muuttunut. Henkilökohtaisten numerojen lisäksi meidät tavoittaa p. 0400 423 401.

JaaTulosta

7.1.2020 Ilmainen viestintäkoulutus valokuvien julkaisusta ja verkkokirjoittamisesta

Suupohjan viestintätiimi järjestää kaikille avoimen ja ilmaisen viestintäkoulutuksen valokuvien julkaisusta sekä verkkokirjoittamisesta. Kouluttajana toimii Hannu Sinisalo.

Ilmoittaudu mukaan 15.1.2020 klo 17 Logistian Inno-labrassa järjestettävään koulutukseen Merja Akselillle merja.akseli@suupohja.fi 13.1 mennessä.

JaaTulosta

2.12.2019 Paavo Mattilan eläkejuhla

Kutsu elakejuhlaan

JaaTulosta

8.11.2019 Kehittämissuunnittelija haussa Leader-hallintoon!

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry (Leader Suupohja) on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, alueellisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on eri tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee kehittämissuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluvat mm. Leader-hankkeiden valmistelu ja käsittely, hankeneuvonta, omien hankkeiden valmistelu ja seuranta, aluekehitystyö ja verkostojen rakentaminen sekä yhdistyksen hallinnollisten tehtävien hoitaminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa, hyvää organisointikykyä, kokemusta Leader-toiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Arvostamme innovatiivista ja oma-aloitteista työotetta, alueen ja järjestötoiminnan tuntemusta, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä atk-taitoja.

Työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja koeaika on 6 kk.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon pyydämme toimittamaan 22.11.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi, merkinnällä ”Kehittämissuunnittelija Leader”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi p. 040 5368 404 tai hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi

Haastattelut pidetään 2.12.2019 Kauhajoella. Hallitus päättää valinnasta 12.12.2019.

JaaTulosta

8.11.2019 Kehittämissuunnittelija haussa Kylille III-hankkeeseen!

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, alueellisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on eri tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa. Yhdistyksemme toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.leadersuupohja.fi

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee Kylille III-hankkeeseen kehittämissuunnittelijaa.

Työ on määräaikainen alkaen 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan hankkeen rahoituksen varmistuttua jatkuen 30.6.2022 saakka. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kehittämissuunnittelijan tehtävänä on viedä eteenpäin seuraavia teemoja kylissä:
osaava ja osallistava kylä, kiertotaloutta kylille, hyvinvoivat kylät ja arjen turvaa kylille.

Hakijalta edellytämme
• korkeakoulututkintoa
• kokemusta maaseudun kehittämis- ja hanketöistä
• hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
• innostusta kylien ja yhteisöjen kehittämiseen
• omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta
• verkostoitumistaitoja
• oman auton käyttömahdollisuutta
• valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin

Arvostamme lisäksi
• kuntien ja yhdistysten toimintaperiaatteiden tuntemusta
• paikallistuntemusta
• kielitaitoa
• atk-taitoja

Mikäli olet kiinnostunut avoimesta työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 22.11.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaana.peltoniemi@leadersuupohja.fi, merkinnällä ”Kehittämissuunnittelija Kylille III”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi p. 040 5368 404 tai hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi.

Haastattelut pidetään 2.12.2019 Kauhajoella. Hallitus päättää valinnasta 12.12.2019.

 

JaaTulosta

29.10.2019 Viestintätyöpaja: kännykällä kuvaaminen

Kuinka tehdä hyviä videoita kännykällä? Mitä lisälaitteita kännykkään voi liittää tukemaan videokuvausta? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Kännykällä kuvaaminen -viestintätyöpajassa. Vetäjänä toimii Tomi Saarijärvi.

Työpaja järjestetään 5.11. Kauhajoella Teknologiakeskuksen Inno-labrassa klo 18-20.30.

Ilmoittaudu mukaan täältä tai sähköpostitse marjukka.makinen(at)kuudestaan.net tai mirka.maki-kala@leadersuupohja.fi. Kahvituksen vuoksi ilmoittautumisia pyydetään 1.11 mennessä.

Maksuttomat koulutukset ovat avoimia kaikille hankevetäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

JaaTulosta

« Edelliset 10